Over ons

Al op jonge leeftijd is de heer Petersen begonnen met werken in de palletindustrie. En sinds november 2015 is Pallethandel Petersen ontstaan. We zijn een jong, enthousiast en professioneel bedrijf. Met enthousiaste en gemotiveerde medewerkers.

We zijn begonnen met het repareren van verschillende palletsoorten voor onze klanten. Al snel is hier de in- en verkoop van pallets bijgekomen. Ook maken we transportkisten op maat voor onze klanten. Wij denken met u mee in oplossingen. Onze klant is koning en we zeggen nooit nee.

WIJ BIEDEN

✓ Kwaliteit                         ✓ Betrouwbaarheid
✓ Scherpe prijzen              ✓ Service
✓ Flexibiliteit                     ✓ Snelle levering
✓ Milieu vriendelijk

dsc00105-klein

Wat zeggen onze klanten?

 • Pallethandel Petersen heeft laten zien dat ze een vakkundig en betrouwbaar partner zijn voor de reparatie van onze, te herstellen, pallets. De samenwerking hierin loopt zeer voorspoedig en we hopen dat deze nog lang zullen laten voortduren. We kunnen en zullen ze zeker aanbevelen bij andere emballagebedrijven.

  be-pall

  Team en management Be-pall
 • Pallethandel Petersen is voor ons een nieuwe markt ingegaan en ons voorzien van industriële verpakkingen om onze lichtreclame/jackpot systemen te verpakken. Wij maken binnen en buiten lichtreclames voor Casino’s en arcades die over de gehele wereld verscheept worden. Na een maand goed overleg en een tweetal leveringen durf ik wel te zeggen dat ze een puik stukje werk leveren binnen zeer korte tijd.
  Sinds die tijd zijn de leveringen foutloos geweest en tegen goede prijzen. Wij zijn er van overtuigd een goede partner voor de toekomst gevonden te hebben.

  signs_red

  Signs4U – Jan Spies – CEO
 • Sinds 2015 nemen wij pallets af van Pallethandel Petersen. Dit tot grote tevredenheid. Groot pluspunt is de flexibiliteit en het vlotte persoonlijke contact.
  Ook over de constante kwaliteit van de pallets zijn wij zeer tevreden.

  logo-transparant-206x60

  Pireco – Anne Peter Lankman